Media

Het meest recente bericht staat bovenaan.


Optredens voor Corona


1 maart 2020. Blues@Bender, Renkum

Het was gezellig druk en een enthousiast publiek. Prima middag gehad.  De vorige keer dat we speelden bij Blues@Bender was het niet zo druk.  Toch hebben we toen een goede indruk gemaakt, anders hadden we er nu niet gestaan. Ook deze keer was 'everybody happy'  en dus mogen we in augustus weer terug komen.  Bedankt publiek, bedankt Robbert!


zondag 16 februari 2020

Den Heilige Cornelius, Roermond 

Leuk, klein cafe. Goede sfeer, fijn publiek. Zelfs een aantal mensen die vorige week in Sittard waren.  Het bier smaakt hier ook prima!  


8 februari 2020

CafĂ© the Groove, Sittard

Het was de 2e keer voor Mad Lee in de  Groove. Net zo gezellig als de eerste keer.  Mad Lee is rocking the Groove!!  

"Amazing music venue fantastic people what more could anyone want ".  Een leuke foto, bijvoorbeeld?

đŸ€˜đŸŽ¶

26 januari 2020

CafĂ© DenS,  Spijkenisse 

Het was de 2e keer voor Mad Lee in DenS en de ontvangst was weer minstens zo hartelijk als de eerste keer in mei 2019. Eerst opbouwen en dan aan tafel. Het voelde als een thuiswedstrijd met zoveel enthousiaste bekenden. Er werd weer flink gedanst in DenS, een fantastische tent met spontaan publiek en gastvrije ondernemers. Alle ingrediĂ«nten waren aanwezige voor een feestje, en dat was het!  Bedankt Hans en Denise. Bedankt ook Jan Vanderent voor de mooie foto's. 

17 januari 2020 

Bluesfestival Wageningen

Cafe Daniels, Wageningen

De openingsavond van het meerdaagse Bluesfestival Wageningen was lekker druk.  Fijn gespeeld voor vooral luisterpubliek. Bij de Status Quo medley gingen zelfs wat beentjes van de vloer! Volgende keer toch wat meer rocken? 

Foto's van Jan Snel.


11 jan 2020

BluessociĂ«teit l'Esprit  Rotterdam

L'esprit is een van de oudste en meest bekende bluesclubs van Nederland en we vinden het een hele eer om hier te mogen optreden. Best een  prestatie ook als je bedenkt dat we pas een jaartje bezig zijn.  Nadeel van dit korte bestaan is de relatieve naamsonbekendheid, waardoor de opkomst wat tegen viel.  Maar het publiek dat er was maakte lawaai voor honderden! Echt een geweldig leuke avond gehad, mede dankzij dit geweldige publiek. Een deel van de aanwezigen ging zelfs met ons op de foto. We mogen terug komen en we rekenen dan op meer publiek.

Even een tip voor andere bands. Denk niet dat je de bandbus even kan draaien op het grasveld bij de ingang. We zijn wel een half uur bezig geweest met uitgraven en ik zat helemaal onder de modder ....


4 januari 2020, nieuwjaarsborrel

Sem café, Velp (Gld)

Het was gezellig druk tijdens de nieuwjaarsborrel in Sem. Jammer dat het meeste volk in het bargedeelte zat. Voordeel was dan weer wel dat de mensen die er waren de ruimte hadden om lekker uit hun dak te gaan. En dat deden ze dan ook. Lekker gespeeld. Er werd flink geborreld en Pepijn was tevreden over muziek en omzet. We mogen nog een keer terug komen van Pepijn. Daar gaan we hem aan houden.

7 december 2019 

Stadscafé Hexagon, Tiel

Mooi feestje gebouwd in Tiel. Leuke tent, fijn publiek, goede geluidsman, vriendelijke eigenaar en bediening en lekker bier.  Daar doen we het voor. We verheugen ons al op de volgende keer.


4 december 2019 

Opname voor een demo door studenten van ROC Rijnijssel afdeling Sound & Vision. Er zijn 5 nummers opgenomen. De resultaten zullen nog even op zich laten wachten. Een paar foto's hebben we al wel. De eerste foto hoort bij Too Tired van Gary Moore en Albert Collins. De tweede foto is Albatross van Peter Green,  


1 december 2019  

De Peerdestal, Ellecom

De sfeer zat er goed in. Lekker knallen en vrolijk, dansend publiek. Bedankt publiek, bedankt Henk Paas en bedankt personeel van de Peerdestal.


6 oktober 2019

Blues@Bender, Renkum

Nee, we staan hier niet in de huiskamer van Martin te oefenen, maar deze foto is gemaakt in eetcafe Bender in Renkum tijdens de soundcheck. Dit eetcafe wordt de eerste zondag van de maand  "omgebouwd" tot een bluescafe. Door het slechte weer en concurrentie van bluesXL in Wageningen viel de opkomst wat tegen. Toch was het gezellig druk en een prima optreden.  Voor diegenen die het optreden gemist hebben: zondagmiddag 1 maart  van 15.000 tot 18.00 uur staan we weer in Bender. 


8 september 2019

Cafe Atlanta,  Arnhem

Het was een leuk optreden. In set 1 wat problemen met het volume. Gelukkig hebben we dat goed kunnen maken met set 2 en 3. En toen werd het toch weer een feestje. Bedankt publiek voor de enthousiaste reacties. En natuurlijk bedankt Elena en Guurt. 


7 september 2019

Friendshipparty 10 jahre Freeway Motorclub, Emmerich (Duitsland)

Kijk eens wat een mooi groot podium....

en wat een mooie motorfiets. Jammer dat het publiek vooral buiten was. Volgend jaar een buitenpodium? 


11 augustus 2019

Zomerse Zondagen Lokatie Smidsbelt Holten (Centrum)

Toen we aankwamen werd de straat afgesloten en een overkapping geplaatst. Als echte straatmuzikanten hebben we een koffer voor ons geplaatst. Het publiek (buiten beeld was er echt  wel wat publiek) was enthousiast, maar financiĂ«le bijdrage in de koffer was mager.  Ach ja, je kan niet alles hebben. Lekker gespeeld .  Op Facebook zegt Erica (onze opdrachtgeefster)

Gisterenmiddag heeft Mad Lee gespeeld in Holten. Buiten op straat in de Dorpsstraat tussen café 't Café 't Klavier en grand café 't Grand cafe 't Keuntje Holten. Wat heeft het publiek genoten van de mooie blues en rock klanken. Een fijne energie en enthousiasme van de bandleden met een breed repertoire. Kortom: een aanrader!

Daar zijn we het helemaal mee eens. Bedankt Erica, tot de volgende keer.


8 augustus 2019

Stichting Lokale Omroep Ridderkerk

Het was bloedheet 8 augustus. Zeker in het gebouw van radio Ridderkerk met het platte dak en alle ramen en deuren hermetisch gesloten in verband met eventuele geluidsoverlast. Na een gezellig gesprek met  Nico ging de beuk er in. Ondanks de hitte lekker gespeeld. Na afloop buiten afkoelen met een biertje. Het was een heerlijk feestje. Bedankt Nico en medewerkers van Radio Ridderkerk. En natuurlijk het publiek ook bedankt!  Het is toch altijd leuker spelen als er enthousiast publiek is.


27 juli 2019 

Café the Groove, Sittard


Onderstaande tekst is van de website van The Groove geplukt en zegt alles. Bedankt Patrick, bedankt publiek!

Mad Lee rocked the Groove last night!!
It was a hot, sweaty, bluesy groovy night..so thanks to the band and the people who where there last night!!
Groove on!!

đŸ€˜đŸŽ¶


18 juli 2019

Muziekcafe de Cactus, Hengelo 

Kleinste Podium van Twente


Het eerste optreden na de vakantie-stop. Lekker gespeeld. Helaas was er weinig publiek, maar .... het publiek dat er was was enthousiast. We mogen terug komen. Volgende keer wel de bus op een andere plek parkeren, zodat we niet weer een boete krijgen. 

Vanaf hier in chronologisch volgorde sinds de start van Mad Lee


CafĂ© De Toren 

16 maart 2019

Mad Lee beet het spits af om als eerste band in het nieuwe Café De Toren in Vaassen te mogen optreden.

De publieke belangstelling kwam vanaf 22.00 uur goed op gang en het werd uiteindelijk een volle bak met ongeveer zo'n 150 a 200 man. Het was een gezellige en zeer geslaagde avond.


Crossroads in Enschede.

30 maart

Een degelijke voorbereiding voor het optreden van 30 maart in Crossroads in Enschede. Ongeveer een kilo koe op een broodje!


CafĂ© 't Huessenaartje   

31 maart 2019

Een gezellige middag met enthousiast publiek in Huissen, na een late maar geslaagde avond in CafĂ© Crossroad in Enschede.


Videootje van Albatross van Fleetwood Mac, uitgevoerd door Mad Lee in cafe 't Huessenaartje in Huissen, 31 maart 2019. Leuk cafe, goede sfeer en een prima oefening zacht spelen op de vierkante centimeter.


CafĂ© Classen, Arnhem 

5 april 2019

Het was klasse in Café Classen. Een enthousiast publiek en gastvrije eigenaar, een ideale mix voor een gezellig muzikaal avondje.


Mad Lee in Bluescafe Apeldoorn.

Koningsavond 26 april 2019

Mad Lee speelt in bluescafe Apeldoorn op 26 april. Mooie poster! We gaan er een feestje van maken. 


Koningsnacht

Bluescafe Apeldoorn

Wat een geweldig feest was dat!  Vanaf de eerste tonen werd er gedanst en gedaan. Heerlijk gespeeld. Het gaat staats beter met Mad Lee. Bedank publiek, bedankt Jan!


Radio AFM 

Zondag 28 april

Mad Lee bij  radio AFM in Aalten. Door ziekte van de technicus kon ons live optreden voor de radio helaas niet doorgaan. Ook de 2e gast van die dag, Julian Sas, was afwezig wegens ziekte. Hij zou zijn nieuwe CD komen promoten. We hebben dus een kleine 2 uur gezellig gebabbeld met presentator Gerard Kolenbrander (midden). We mogen nog een keer terug komen voor een live radio concert.


Cafe DenS, Spijkenisse

12 mei 2019

Leuk optreden bij DenS in Spijkenisse. Eerst goed gegeten en daarna lekker gespeeld. Enthousiast publiek dat graag wilde dansen. Alles prima geregeld! Bedankt Denise en Hans!